Уеб Сайт

 Главно при изработката на уеб сайтове от нас е бързата работа, старанието при работния процес и високото качество на проектите, които постигаме. По този начин нашите клиенти получават наистина професионални, функционални и иновативни уеб сайтове, които значително подпомагат развитието на техния бизнес в Интернет.

Ние в 3 Дизайн вярваме, че информацията в уеб сайтовете които произвеждаме, трябва да бъде представена в ясен, четим и достъпен вид за читателите.

Като специалисти в изработката на съвременни уеб сайтове ние използваме всички модерни технологии за да бъдат стабилни, бързи, ефективни и с висок рейтинг в търсачките.

Качественият уеб сайт е абсолютно задължителен маркетинг инструмент за всеки бизнес !

Свържете се с нас, ако търсите отлично представяне на бизнеса Ви онлайн или прочетете повече за услугите, които предлагаме: дизайн и програмиране на уеб сайтове, разработка и развитие на онлайн магазини, ……..

След завършване на проекта Ви продължаваме да сме до Вас, за да развиваме и поддържаме Вашата Интернет визия на високо ниво.
Уеб сайт Визитка
Бизнесът ви е малък или тепърва започвате такъв, уеб сайт тип „визитка“ е идеалният начин да съобщите на света за вашето присъствие и да разкриете нови хоризонти.
Този тип уеб сайт ще Ви осигури място в интернет без да инвестирате много но напълно достатъчен за вашите нужди.
Макар и малък на пръв поглед уеб сайтът тип „визитка“ има всичко необходимо за вашия успех, той би съдържал следните страници:

  •     Начална страница – Обща информация за дейността фирмата.
  •     Услуги –Услуги и/или дейности които фирмата Ви извършва.
  •     Контакти – Адрес на фирмата и/или търговския обект телефони за връзка както и карта за показване на местоположението Ви.
  •     Обратна връзка – Интерактивна форма за изпращане на съобщения или запитвания по електронен път директно от уеб сайтът Ви.

Портален уеб сайт
Изграждането на уеб портал представлява изграждането на уебсайт но с по-специално предназначение.
Уеб портал служи като информационен център. Порталът представя информация от различни източници и на различни теми по унифициран начин.
Освен стандартната търсачка, уеб порталите предлагат и други услуги- Електронна поща, новини, информация за времето, валутата, ТВ канали и много друга информация.
Уеб порталите предоставят допълнителни възможности в структурирането на информация и по този начин стават отправна точка за достъп до различни уеб сайтове, услуги и др.


Продуктов каталог
Продуктовия каталог е уеб сайт в който фирмата Ви ще покаже на настоящи и бъдещи клиенти гамата от продукти и/или услуги които предлагате.
Потребителите на този вид уеб сайт могат да видят пълната спецификация на конкретен продукт и/или услуга до най-малките детайли в допълнение със снимков материал, видео или друга медия.


Електронен магазин
Електронния магазин е разновидност на продуктовия каталог но с една съществена разлика, която дава възможност на потребителите да си поръчват стока и/или услуга директно през уеб сайтът Ви.
Показването на продуктите и/или услугите е аналогично с това на продуктовия каталог но е добавена възможността да се избира количество и направената заявка да получава на e-mail на потребителя както и на администраторите (собствениците) на електронния магазин.

Мобилен уеб сайт
Мобилния уеб сайт е версия за мобилни устройства.
Разликата е, че за настолните компютри навигацията става с „клик“ на мишката докато за мобилните устройства става с докосване на пръст или писалка.
От този факт идва и нуждата сайтовете да бъдат разработени по различен начин и фокусът на информацията трябва да бъде по-концентриран.
Мобилния уеб сайт може да бъде изцяло проектиран за мобилни устройства или да се променя динамично според вида на устройството иили компютъра на който се разглежда.

За да ви изготвим адекватна оферта моля да се свържете с нас или ни изпратете запитване.