Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам

Изработване на Уеб сайт

 Главно при изработката на уеб сайтове от нас е бързата работа, старанието при работния процес и високото качество на проектите, които постигаме. По този начин нашите клиенти получават наистина професионални, функционални и иновативни уеб сайтове, които значително подпомагат развитието на техния бизнес в Интернет.

Ние в 3 Дизайн вярваме, че информацията в уеб сайтовете които изработваме, трябва да бъде представена в ясен, четим и достъпен вид за читателите. Можете да разгледате нашето портфолио. Това е също така много важно за (SEO Оптимизация) оптимизирането на вашият сайт и лесното му намиране в интернет.

Като специалисти в изработката на съвременни уеб сайтове ние използваме всички модерни технологии и езици като CakePHP, Laravel, Vue.js, Ajax, jQuery, PHP, HTML, CSS, Bootstrap и др. за да бъдат стабилни, бързи, ефективни и с висок рейтинг в търсачките.

Качественият уеб сайт е абсолютно задължителен маркетинг инструмент за всеки бизнес !

Свържете се с нас, ако търсите отлично представяне на бизнеса Ви онлайн или прочетете повече за услугите, които предлагаме: дизайн и програмиране на уеб сайтове, разработка и развитие на онлайн магазини, ……..

След завършване на проекта Ви продължаваме да сме до Вас, за да развиваме и поддържаме Вашата Интернет визия на високо ниво.
Уеб сайт Визитка
Бизнесът ви е малък или тепърва започвате такъв, уеб сайт тип „визитка“ е идеалният начин да съобщите на света за вашето присъствие и да разкриете нови хоризонти.
Този тип уеб сайт ще Ви осигури място в интернет без да инвестирате много но напълно достатъчен за вашите нужди.
Макар и малък на пръв поглед уеб сайтът тип „визитка“ има всичко необходимо за вашия успех, той би съдържал следните страници:

  •     Начална страница – Обща информация за дейността фирмата.
  •     Услуги –Услуги и/или дейности които фирмата Ви извършва.
  •     Портфолио - Завършени проекти или услуги.
  •     Контакти – Адрес на фирмата и/или търговския обект телефони за връзка както и карта за показване на местоположението Ви.
  •     Обратна връзка – Интерактивна форма за изпращане на съобщения или запитвания по електронен път директно от уеб сайтът Ви.

Портален уеб сайт
Изграждането на уеб портал представлява изграждането на уебсайт но с по-специално предназначение.
Уеб портал служи като информационен център. Порталът представя информация от различни източници и на различни теми по унифициран начин.
Освен стандартната търсачка, уеб порталите предлагат и други услуги- Електронна поща, новини, информация за времето, валутата, ТВ канали и много друга информация.
Уеб порталите предоставят допълнителни възможности в структурирането на информация и по този начин стават отправна точка за достъп до различни уеб сайтове, услуги и др.


Продуктов каталог
Продуктовия каталог е уеб сайт в който фирмата Ви ще покаже на настоящи и бъдещи клиенти гамата от продукти и/или услуги които предлагате.
Потребителите на този вид уеб сайт могат да видят пълната спецификация на конкретен продукт и/или услуга до най-малките детайли в допълнение със снимков материал, видео или друга медия.


Електронен магазин
Електронния магазин е разновидност на продуктовия каталог но с една съществена разлика, която дава възможност на потребителите да си поръчват стока и/или услуга директно през уеб сайтът Ви.
Показването на продуктите и/или услугите е аналогично с това на продуктовия каталог но е добавена възможността да се избира количество и направената заявка да получава на e-mail на потребителя както и на администраторите (собствениците) на електронния магазин.

Мобилен уеб сайт
С все по широката употреба на мобилни устройства (телефони, таблети) идва и нуждата уеб сайтовете да бъдат проектирани така, че да продължат да показват информацията на потребителите без да се налага те да предприемат каквито и да било действия за мащабирането за екрана. Тук идва така нареченият "esponsive design" който ни позволява да показваме информацията на потребителите еднакво добре на различни устройства с различна големина на дисплея и резолюция.

Нашите уеб сайтове са проектирани точно така. Те напълно отговарят на изискването на потребителите за коректното показване на информацията. 

За да ви изготвим оферта моля да се свържете с нас или ни изпратете запитване.