Ние използваме "бисквитки", за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги. Научете повече.
Приемам

Услуги

3 Дизайн предлага широка гама от услуги в областта на програмирането, SEO оптимизацията и графичният дизайн.

Ние се занимаваме професионално с това от 2007г. и от тогава до сега не спираме да се развиваме в областта на информационните технологии.

Ако не намирате това което търсите не се притеснявайте да ни изпратите запитване.

 

web site

Главно при изработката на уеб сайтове от нас е бързата работа, старанието при работния процес и високото качество на проектите, които постигаме. По този начин нашите клиенти получават наистина професионални, функционални и иновативни уеб сайтове, които значително подпомагат развитието на техния бизнес в Интернет.

Прочетете още...

 

 

 

Оптимизирането или SEO за търсачки е процеса, при който се увеличава посещаемостта на даден уеб сайт, чрез неговото извеждане на първите позиции в търсачки като Google, Bing, Yahoo и др.

Прочетете още...

 

 

 

Най-важната цел за нас е Вашето удовлетворение от проектите, които изработваме за Вас. За нас основен принцип е създаването на уеб сайтове, които носят точното послание на своите посетители, а дизайна на уеб сайта въздейства най-много на Вашите потенциални клиенти.

Прочетете още...

 

 

 

Уеб сайт е съвкупност от два основни компонента: графичен дизайн и съдържание. В повечето случаи съдържанието на уеб сайта се променя редовно, добавя се нова информация, продукти, промоции, новини и др., то графичното оформление на уеб сайта остава непроменено.

Прочетете още...

 

 

 

Зад всеки успешен проект стоят няколко основни етапа.

  • Среща с клиента
  • Планиране
  • Дизайн и подготовка
  • Изграждането
  • Качеството
  • Развитието

Прочете още...

 

 

 

Логото на една фирма или организация е от изключителна важност, негова е ролята да обобщи имиджа й. Логото трябва да е лесно асоциирано с организацията която представлява.

Прочетете още...

 

 

 

Рекламата е привлекателна информация относно стока, услуга, идея и др. която се разпространява във всякаква форма и с всякакви средства.

Прочетете още...